Uit eten en veel gezellige drukte
Door: eliannejoyce
Blijf op de hoogte en volg Elianne
30 Mei 2012 | Spanje, Madrid
Donderdag overdag was nog gewoon even werken en zijn we bij het pensiondeel en katten opvang geweest dit is best een klim naar boven door de bosjes. ’s Avonds zijn mijn ouders,op mijn vaders verjaardag, aangekomen, dus daar nog even gezellig lang gebleven en natuurlijk even zijn cadeautje gegeven
Vrijdag had Joyce nog gewoon avond dienst en ik had geruild zodat ik eerder klaar was. Die dag kwamen ook mijn ouders langs op de Refugio. Om te kijken waar ik nu precies stage loop, zo kon ik mooi alle leuke hondjes showen.
Vlak na dat ze weg waren was er helaas ook weer wat minder leuks. De herder Silver had helaas weer een andere hond te pakken en die had een hele hap uit zijn oor genomen. Dus eerst mocht een andere stageloper een uur met die hond op een krukje zitten en daarna ik nog anderhalf uur en nog was het bloeden niet helemaal gestopt. Ook de dierenarts deed er niks aan. Dit irriteerde ons wel. Zit je voor niks op een krukje te wachten. En daarbij mag je dan ook niet bewegen.
’s Avond ben ik samen met mijn ouders naar het winkelcentrum gegaan en hebben we daar eerst lekker gegeten en daarna nog even rond gelopen en wat gewinkeld.
Zaterdag was een drukke dag. Joyce en ik moesten op tijd opstaan want mijn ouders kwamen ons om 9 uur ophalen, omdat we naar Gibraltar gingen. Dit is ook nog wel een stuk rijden maar gelukkig hadden mijn ouders een auto gehuurd.
Gibraltar zelf was erg gezellig, en erg leuk om te zien dat je echt meteen in een ander land bent. Ook al ben je nog in Spanje. Je moet ook echt je paspoort laten zien om er binnen te komen. Het eerste wat ons op viel waren de leuke Engelse agenten met het typische uiterlijk.
Ook bijzonder is dat je Afrika kan zien liggen. Alleen om daar heen te gaan is vrij duur en je bent er in verhouding dan vrij kort. 's Avonds zijn we lekker bij mijn ouders wezen eten.
Zondag was weer een dag vroeg op staan. Die dag zijn we namelijk naar Ronda gegaan. Hier is nog een oude stierenvechters arena.
Niet alleen het stadje was mooi maar de rit er heen was ook al heel mooi, door de bergen.
Om het weekend helemaal mooi af te sluiten, 's avonds met zijn vieren bij een heel mooi leuk restaurant uit eten gegaan voor mijn verjaardag en heb ik ook al wat kaarten gehad en een cadeautje van mijn zus. Het was echt heerlijk eten en erg gezellig.
Maandag was het meteen weer stage. Dit was wel even schrikken toen ik 1 van mijn favorite honden dood in haar hok vond. Ook was het erg zielig voor haar vriendjes. Ik had haar zelfs nog vol trots vrijdag aan mijn ouders geshowd.
's Avonds uit eten met alle stagelopers en onze begeleidster. Bij de Italiaan dit was een groot succes en erg veel gelachen.
Dinsdag was ik jarig en zijn we met Nathalie, Kim, en Jaimy naar de wok gegaan.
Lekker drukke dagen bij elkaar. Dus nu even niks aan het doen.
Graag wil ik ook iedereen nog bedanken voor de felicitaties en voor de leuke berichtjes. Ook is het fijn om te zien dat er mensen berichten op facebook plaatsen dat ze erg trots zijn op wat wij hier doen.
Liefs Elianne
30 Mei 2012 - 20:36
Elly De Goede:
Heey Elianne nog van harte gefeliciteerd. Beetje laat maar kan nog net. Drukke dagen hebben jullie maar :( Veel succes daar nog.... -
30 Mei 2012 - 21:36
Tiny:
Klinkt heel gezellig allemaal ( behalve dan dat je 1 van je liefste hondjes dood vond. Dat is wel even slikken dan) leuk al die foto's
xx
31 Mei 2012 - 10:04
Joke En Hans:
Fijn dat jullie het net zo fijn gevonden hebben als dat wij in Spanje bij jullie waren asl wij zelf. Het waren maar 3 dagen mnaar het leek wel een week -
02 Juni 2012 - 09:38
Stefan:
Hee Elianne/Joyce,
Ik lees jullie verhaaltjes altijd wel maar moet toch voor het eerst keer reactie achterlaten;)
Zo te horen hebben jullie het nog steeds naar je zin saampjes, gelukkig maar. Geniet nog even van de mooie tijd daaro en jullie weekje vakantie. Nog 24 dagen en dan zit het er alweer op.
Kun je gaan genieten van het mooie Nederlandse weer;) Tot heel snel met vast hele mooie verhalen!
Groetjes stefan