Drukte en gezelligheid - Reisverslag uit La Cala De Mijas, Spanje van Elianne Bleeker - WaarBenJij.nu Drukte en gezelligheid - Reisverslag uit La Cala De Mijas, Spanje van Elianne Bleeker - WaarBenJij.nu

Drukte en gezelligheid

Door: eliannejoyce

Blijf op de hoogte en volg Elianne

08 Mei 2012 | Spanje, La Cala De Mijas

Helaas ging het donderdag avond niet beter met Joyce en kon ze vrijdag niet mee naar stage.
Dit was erg jammer en maakte het werk ook nog extra druk. We zouden namelijk maar met zijn 3-en staan.
Verder verliep die dag heel druk,er moesten voor die dag namelijk z'n 20 honden gewassen worden en in boxen worden gedaan voor het vliegen die dag.

Zaterdag was een gezellige- en makkelijke dag. We stonden met zijn 6-en en konden dus rustig werken. Helaas kwam er na de eerste pauze regen, en dat maakt het werk wel een stuk minder leuk aangezien alles buiten is. Maar ik stond samen met Jaimy op sectie 3. Hier komt nog een foto van met uitleg wat waar is. Er zijn namelijk allemaal groepen. Begane grond of begin. Elke keer heet het anders, wasruimte en dan 4 secties, hospital en quarantaine.
En wij lieten ons niet tegenhouden door een beetje regen. Daarom hadden we allemaal speeltjes gepakt en waren hok voor hok in de stormende regen met de honden gaan spelen zodat ze allemaal aandacht kregen.

Eind van de middag thuis ging het al een stuk beter met Joyce dankzij de dokter. Daarom waren 's avonds nog gezellig een drankje gaan doen bij Kim, Nathalie en Jaimy.

Zondag was het weer gelukkig wat beter en verliep de dag vrij goed.

Maandag was een heerlijke vrije dag en zijn Joyce en ik naar Kim en Jaimy gegaan om bij hun appartement lekker te kunnen zwemmen; zij hebben namelijk een zwembad.
's Avonds ook nog gezellig met hen en Nathalie lekker naar Myramar. Shoppen en eten.
Vandaag zijn we de hele dag op de markt geweest in Fuengirola en gegeten op het strand.
Een geslaagd weekend.

PS: Voor iedereen die nog van plan is naar mij of Joyce een kaart te sturen, bvb. voor mijn verjaardag, een kaart sturen naar Spanje kost 2 weken en ongeveer 2 dagen.

• 08 Mei 2012 - 17:21

Cathelijne Bleeker:

Hier in nederland is het weer niet veel beter!

• 08 Mei 2012 - 19:26

Elly De Goede:

Joycie ziet er goed uit hoor. Burger King toemaar...:) Denk aan je darmen !!

• 08 Mei 2012 - 20:51

Hans:

gelullig een fijn weekend gehad en Joyce weer beter. Nog 16 dagen dan zijn we bij jullie.

• 09 Mei 2012 - 15:05

Joyce:

Het is nooit fijn om ziek te zijn als je int buitenland zit, maar gelukkig is het allemaal weer beter met Joyce.
    Zo te lezen hebben jullie het ook naar jullie zin! Geniet er nog van! Wij hebben alleen maar schijt weer hier.