Regen, regen en nog meer regen! - Reisverslag uit La Cala De Mijas, Spanje van Elianne Bleeker - WaarBenJij.nu Regen, regen en nog meer regen! - Reisverslag uit La Cala De Mijas, Spanje van Elianne Bleeker - WaarBenJij.nu

Regen, regen en nog meer regen!

Door: eliannejoyce

Blijf op de hoogte en volg Elianne

29 April 2012 | Spanje, La Cala De Mijas

Onze eerste werkweek zit er al weer op. En wat waren de laatste 2 dagen zwaar. gister ging nog wel goed en was het weer nog wel redelijk. Was ligt aan het regen maar gelukkig ook veel zon.
Ook stonden joyce en ik vcor het eerst op de zelfde sectie de beneden straat.
Dit is de plek waar alle honden zitten die komende dagen gaan vliegen, en alle echt kleine hondjes. Hier ben ik zelf niet z'n fan van.
wel was het erg gezellig gewoon lekker kletsen en een beetje schoon maken.
Veder mocht ik mee lopen met de gene die in het weekend alle medicijnen geeft. En dat ging goed waardoor ik vandaag weer mocht.
Vandaag was wel echt een baal dag. Vanochtend tijdens het lopen begon dat al. REGEN.
En het was ook niet z'n beetje ook. En dan stopte het ook niet.
Daardoor werd het erg koud om te werken. En ook de honden wilde niet uit hun hokken.
Maar gelukkig thuis lekker warm gedochte.
Nu even lekker niksen en dan komen zo Natalie,Kim en Jamy 3 andere studenten uit een ander apartament. Gezellig spelletjes doen.

• 29 April 2012 - 19:37

Hans:

Heb je al weer een MAX gevonden?